Om mig

Manden bag JuraEksperten er cand. jur. og journalist Erik Frodelund, som i de seneste 30 år har beskæftiget sig med juridisk rådgivning som en del af sit faste arbejde samt i fritiden.
Den 65-årige Erik Frodelund har i en lang årrække arbejdet som chefredaktør på Århus Onsdag samt i Østjyske Distriktsblade K/S, inden han i perioden fra 2000 til 2005 var ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør på Århus Stiftstidende K/S.

Erik Frodelund har udgivet en håndfuld populære juridiske bøger, blandt andet "Mit testamente" og "Papirløst Samliv", og medvirket i en lang række radioudsendelser fra DR Østjylland under etiketten "Ugens Ret". Desuden har han i cirka 25 år skrevet brevkassen "Juristerne Svarer" i Århus Onsdag og senere i Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis (en brevkasse, der i dag findes i flere aviser rundt om i landet), og han er den ene af de to eksperter bag landets mest besøgte webside med jura, familieadvokaten.dk, som har eksisteret i mere end ti år på nettet.

Endvidere har Erik Frodelund undervist i jura på aftenskole og holdt mange juridiske foredrag.
Erik Frodelund har valgt at åbne denne virksomhed, fordi han har erfaret, der er et stort behov for at få juraen forklaret i et sprog, der er til at forstå, samt i trygge rammer og til en pris, der er til at betale.

-Jeg har ingen dyr kontoradresse og ansatte, som jeg skal aflønne. Derfor kan jeg tilbyde kvalificeret juridisk rådgivning til en pris, der ligger langt under, hvad det vil koste at få den samme rådgivning og de nødvendige dokumenter hos en advokat.
JuraEksperten er en særlig service for folk, der bor i Århus, Odder, Skanderborg, Odense, Kerteminde og den nordlige del af Langeland. Desuden kan JuraEksperten benyttes af folk over hele landet som en rådgivning, hvor dokumenterne udarbejdes på baggrund af telefonsamtaler, og dette tilbud har sin egen hjemmeside i form af www.DitTestamente.dk.

Ingen behøver frygte for en regning for at henvende sig til JuraEksperten, idet rådgivnigen ydes og dokumenterne skræddersyes på baggrund af faste priser inkl. eventuel kørsel og moms.

JuraEksperten er i lighed med landets advokatkontorer dækket af en professionel rådgiveransvarsforsikring, og Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med, at virksomheden overholder reglerne i lov om juridisk rådgivning.

---

Jeg udformer dit eller jeres testamente på baggrund af grundig individuel rådgivning for KUN 1.800 kr. inklusiv moms:
www.DitTestamente.dk

Hvis du ønsker at købe dit testamente et andet sted, så læs forinden denne advarsel:
PAS PÅ nogle testamentetilbud

designet af webdesigner.dk