Dokumenter

Prisen på den personlige rådgivning i eget hjem - eller pr. telefon - fra JuraEksperten inkluderer udarbejdelsen af forskellige skræddersyede dokumenter i forhold til dine behov, og det vil - afhængigt af dine ønsker - være dokumenter som:

Testamenter.
Generalfuldmagter.
Arveafkald.
Arveforskudskontrakter.
Ægtepagter.
Samlivskontrakter.
Samejeoverenskomster.
Begunstigelseserklæringer.
Gavebreve.
Rentefri familielån.

Ved to af dokumenterne - testamenter og ægtepagter - skal du selv efterfølgende sørge for, at de bliver juridisk gyldige. Dog kan du købe assistance til digital tinglysning af en ægtepagt, læs nærmere nedenfor.

Testamenter skal underskrives af dig personligt foran en medarbejder under byretten, en såkaldt notar, og det offentlige beregner sig et gebyr på 300 kr. for en sådan notarforretning.
Hvis du ønsker det, er det inkluderet i rådgivningspakken, at JuraEksperten bestiller tid til din underskrift af testamentet hos notaren.

Ægtepagter skal fra 18. marts 2011 tinglyses digitalt, og der skal betales et tinglysningsgebyr på 1.660 kr.
Da ægtepagter fra den 18. marts 2011 ikke længere blot kan sendes til Tinglysningsretten i Hobro, men skal tinglyses digitalt, beregner JuraEksperten sig et ekstra honorar på 1.000 kr. inkl. moms, såfremt JuraEksperten skal sørge for tinglysningsfuldmagter og gennemføre den digitale tinglysning af en ægtepagt. Desuden skal tinglysningsgebyret på 1.660 kr. på forhånd være indbetalt på JuraEkspertens konto.

Alle de øvrige dokumenter er juridisk gyldige, når de er underskrevet, og her skal hverken betales gebyr eller afgift til det offentlige.

designet af webdesigner.dk